Pine Village

Pine Village

Primorje

Search Map

Lista svih zgrada

https://www.kredium.rs/storage/property_complexes/interactive_maps/propertycomplex-20/Hero (18)_645b519616e57.png

Karakteristike

security

Obezbeđenje

reception

Recepcija

pool

Bazen

gym

Teretana

green_surface

Zelena površina

private_yard

Privatno dvorište

parking_area

Parking prostor

rooftop_sauna

Sauna

Pine Village

Kompleks Pine Village - Authentic Resort & Spa koncept predstavlja vrhunski mediteranski dizajn seoskih vila, u kombinaciji sa najboljim pejzažnim dizajnom, stvarajući atmosferu jedinstva sa prirodom, uz zadržavanje privilegije blizine grada i komfora visoke klase.

 

Kompleks se nalazi u jednom od najboljih regiona Crne Gore, u centru crnogorskog primorja - Budvi, poznatoj kao biser Jadrana. Vile odišu duhom nacionalnog stila Crne Gore, a dizajn je urađen u u skladu sa savremenim arhitektonskim trendovima, vodeći računa o potrebama udobnog i jedinstvenog načina života.

 

Pine Village - Authentic Resort & Spa koncept ima zaštićeno uređeno područje uronjeno u zelenilo, koje garantuje privatnost lokacije gde je sjaj prirode upotpunjen visoko kvalitetnim i jedinstvenim arhitektonskim rešenjem za svaku vilu. Infrastruktura kompleksa obuhvata privatni fitnes i SPA, saunu sa direktnim pristupom zagrejanom zatvorenom bazenu, koji se na privatnoj teritoriji pretvara u otvoreni. 

 

Kompleks nudi panoramski pogled na more i planine. Na teritoriji Pine Village - Authentic Resort & Spa nalaze se retke vrste biljaka i potoci čiste vode. Recepcija i obezbeđenje kompleksa za buduće stanare će raditi 24/7. Kompleks ima privatni parking, bioskop na otvorenom, prostor za roštilj i glavnu spavaću sobu sa kancelarijom i kaminom. Raspored vila je dizajniran za udobnost i istinito uživanje u životu u Pine Village kompleksu.

Lokacija

Pine Village

📍 Budva, Crna Gora