Broj spratova Po+Pr+3+Ps/Po+Pr+2+Ps

Pančevo, Čumićeva 26, Tesla - Vidi cenu

Dostupne strukture apartmana

1 spavaća soba 2 spavaće sobe 3 spavaće sobe 4 spavaće sobe

„Trifcom Inženjering“ doo, privatno građevinsko preduzeće sa višedecenijskim iskustvom, u širem centru grada Pančeva u ulici Čumićeva 26, gradi dva stambena objekta - lamela 1 i lamela 2, sa 23 stambene jedinice. Objekti se nalaze u mirnom stambenom kvartu, u blizini svih infrastrukturnih sadržaja koji obezbeđuju udoban i komforan život - 6 minuta hoda od osnovne škole, vrtića i pijace, 16 minuta hoda do centra grada i glavne autobuske stanice, 10 minuta hoda od LIDL-a, BIG tržnog centra i glavnih saobraćajnica (brz izlaz na E 70). 


Zgrada je smeštena u dvorištu koje je izolovano od gradske gužve i buke. Na raspolaganju su i garažna mesta u podzemnoj garaži. U obe lamele se nalazi po jedan putnički lift - od podruma do poslednje etaže (povučeni sprat). Raspored prostorija je projektovan u skladu sa najsavremenijim standardima koji omogućavaju komforan i udoban boravak - spavaći blok sa kupatilom je hodnikom odvojen od zajedničkih prostorija. Sve prostorije imaju prirodno osvetljenje i ventilaciju, dok svi stanovi imaju balkone i terase. 

 

Predviđeni su najkvalitetniji materijali za građenje – fasadni zidovi od termoblokova, fasadna PVC stolarija sa termoizolacionim troslojnim staklom i roletnama, sigurnosna ulazna vrata, klima uređaji, podna obloga parket i keramičke pločice. Projektovana je unutrašnja gasna instalacija za grejanje i pripremu hrane. Grejanje je radijatorsko na gas, a svaki stan ima svoj gasni kotao i merač potrošnje gasa.

Informacije
Grejanje Gas
Grad Pančevo
Ulica i broj Čumićeva 26

Karakteristike

parking_area

Parking prostor

private_yard

Privatno dvorište

green_surface

Zelena površina

Mogući načini plaćanja

Plaćanje u kešu icon
Plaćanje u kešu
Plaćanje preko kredita icon
Plaćanje preko kredita
Plaćanje na rate icon
Plaćanje na rate

Dostupne stambene jedinice

Sortiraj
Br. spavaćih soba opadajuće Br. spavaćih soba rastuće
Naziv apartmana
Spavaće sobe
Obriši
Površina
Cena

Lokacija

Pančevo, Čumićeva 26, Tesla

📍 Pančevo, Srbija