Broj spratova 2Po+P+7+Pk

Stepina Ljubičica - Vidi cenu

Dostupne strukture apartmana

Stepina ljubičica svojim dizajnom prati trendove moderne arhitekture, i predstavlja dominantnu fokusnu tačku koja nudi širok izbor modernih stambeno-poslovnih jedinica različitih veličina. Postavlja nove standarde u izgradnji ovakvog tipa objekata. Stambeni prostor osmišljen je da odgovara svim generacijama i životnim stilovima. Stanovi su moderno koncipirani, funkcionalni sa optimalnim odnosom kvadrature u odnosu na broj spavaćih soba, što odlikuje osećaj privatnosti, udobnosti i osvetljenosti. Parkiranje je projektovano u podzemnoj garaži na dva nivoa, kao i sa dva parking mesta ispred objekta. U objektu je predviđena primena najboljih i najkvalitetnijih materijala, koji svojim vizuelnim i oblikovnim karakterom prate savremene tokove življenja.

 

  • Drvo aluminijum stolarija - Drvo aluminijum stolarija predstavlja gotovo savršen spoj prirodnog kvaliteta drveta, čvrstine koju nam daje sam aluminijum, kao i topline koja je itekako preko potrebna prostoru u kojem živimo i radimo.
  • Hrastov parket-pod - Stepina ljubičica bira samo najbolje materijale za vas. Hrast je najkvaliteteniji zbog svojih karakteristika, a to su : otpornost, postojanost i tvrdoća.
  • Sanitarije vrhunskog kvaliteta - U naš objekat ugrađujemo sanitarije vrhunskog kvaliteta renomiranih španskih i italijanskih proizvođača. U pitanju su keramičke i granitne pločice visokog kvaliteta.
  • Ulazna vrata "BOSAL" - Jedina zaista atestirana sigurnosna vrata na našem tržištu. Najviša klasa sigurnosti za vrata koja se koriste u stambenim objektima.
  • Fasada našeg objekta biće obložena kamenom vunom i FunderMax fasadnim panelima. Zahvaljujući strukturi materijala, otvorenoj poroznosti, kamena vuna omogućava da imamo toplotni komfor u kući i zimi (toplotu zadržava unutar kuće), a i leti (sprečava da toplota uđe u kuću). FunderMax je materijal zasnovanim na drvetu i kompaktnim laminatima, savremena tehnologija obrade garantuju trajnost i lepotu svakom objektu.
Informacije
Broj građevinske dozvole ROP-BGDU-23927-CPI-4/2019
Grejanje Drugo
Grad Beograd
Opština Voždovac
Ulica i broj Milisava Đurovića 15

Potencijalni prinos na investiciju

5% - 7%
Stack of coins

Mogući načini plaćanja

Plaćanje u kešu icon
Plaćanje u kešu
Plaćanje preko kredita icon
Plaćanje preko kredita
Plaćanje na rate icon
Plaćanje na rate

Dostupne stambene jedinice

Lokacija

Stepina Ljubičica

📍 Beograd, Srbija