Kneza Miloša Residence - Duplex

Beograd, Srbija • ID 367

€ 890.000

3.851 €/m2

Area

Površina

231 m2

Area

Sobe

2

Area

Kupatilo

3

Osnovne informacije

Dupleks

Da

Sprat

5

Opremljenost

Prazan

Visina plafona

2.79 m

Uknjiženo

Da

Opis oglasa

Dupleks se nalazi na povučenoj petoj i šestoj etaži u okviru zaštićenog dela fasade, u najluksuznijem kompleksu u gradu - Kneza Miloša Residence.

 

Stan je potpuno nov i spreman za useljenje. Sastoji se iz dve spavaće sobe, tri kupatila i jedinstvene terase od 105m2 koja nudi predivan pogled.

 

Ukupna površina stana iznosi 231m2, od čega je unutrašnja površina 126m2 podeljena na dve etaže. Prizemlje se sastoji iz kupatila, vešernice, kuhinje, dnevnog boravka i terase.

 

Prvi sprat se sastoji iz dve spavaće sobe sa zasebnim kupatilima, od čega master soba ima svoj veliki walk-in garderober i svoje master kupatilo. Prvu etažu prvenstveno čini dnevna zona sa kuhinjom. Kao dodatnu pogodnost, zarad većeg komfora, stan nudi i dva nezavisna ulaza - po jedan za svaku etažu. Svaka prostorija ima velike prozore koji omogućavaju obilje prirodne svetlosti. 

 

Ispunjavajući sve zahteve životnog stila, Kneza Miloša Residence svojim stanarima pruža recepciju, obezbeđenje, profesionalno održavanje, oko 400 mesta u podzemnoj garaži, stanarske ostave, bazen, teretanu, prelepi spa centar, dve samoposluge, par poliklinika kao i dva restorana.

 

Kako je stan unikatan po mnogo osnova, kao takav će biti idealan za kupca koji će od njega umeti da napravi svoj dom iz snova. Posebno se izdvaja po rasporedu prostorija i ogromnoj terasi sa koje se pruža prelep trostran pogled na Beograd. Idealna nekretnina za ljude prefinjenog ukusa koji cene kvalitet, luksuz i privatnost. 

 

Uz kupovinu stana postoji mogućnost kupovine dva parking mesta. Cena po parking mestu u podzemnoj garaži iznosi 35.000 EUR. Pripadajuća parking mesta se nalaze u podzemnoj garaži zgrade sa video nadzorom.

 

Kontakt agenta: 066/686-8985

 

Kredium je prepoznat kao Platinum Agency - najbolji partner Beograda na vodi. Svojim uslugama omogućuje brži i lakši dolazak do idealne nekretnine. Okuplja najbolje agente koji vam pružaju podršku od početka do kraja i značajno pojednostavljuju ovaj proces.


*Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika “Kredium” d.o.o.

Opremljenost objekta

video_surveillance

Video nadzor

intercom

Interfon

wheelchair_ramp

Rampa za invalidska kolica

elevator

Lift

alarm

Alarm

security

Obezbeđenje

Stevan Ilić

Savetnik za nekretnine

Broj licence: 3851

066/68 68 987

Objekti u blizini

Lokacija

Izračunaj ratu

Prvi digitalni broker

Kredium je prvi digitalni broker za stambene kredite koji na jednom mestu okuplja sve nekretnine i kredite

Želim da razgovaram sa savetnikom Bojana

Slični oglasi