Prihvati kolačiće
Koristimo kolačiće kako bi smo ti pružili najbolje iskustvo na našem sajtu. Više o kolačićima koje koristimo možeš pročitati ovde.

Razmišljaš o kupovini stana na kredit...

ali nisi siguran koliki kredit bi mogao da podigneš i kolika bi ti bila mesečna rata?

Kredium ti pomaže da saznaš.

Kako ti pomaže Kredium platforma?

Uneseš detalje o svom trenutnom zaposlenju, kreditnoj istoriji i obavezama.
Dobijaš indikativne ponude direktno od banaka preko Kredium platforme.
Dobiješ procenu maksimalnog iznos kredita i maksimalne mesečne rate koju bi mogao da dobiješ.
Štedimo ti vreme koje bi proveo šetajući se po bankama i pozivajući njihove call centre.
Ova usluga je potpuno besplatna
Tablet prikazuje aplikaciju za tablet
Kreditna sposobnost

Šta treba da znaš
o svojoj kreditnoj sposobnosti?

Kreditna sposobnost zavisi od brojnih okolnosti koje se menjaju vremenom (tvoje zaposlenje, zarada, sektor u kojem radiš, politika banke i tako dalje).

Kreditna sposobnost koju utvrđuješ putem Kredium platforme indikativnog je karaktera i nije garancija da će ti kredit biti odobren jer se tvoje okolnosti (zaposlenje, zarade i slično) ili politika banke mogu promeniti do trenutka podnošenja zahteva za kredit u budućnosti.

Konačna kreditna sposobnost i odluka o odobrenju stambenog kredita donosi se tek onda kada pronađeš nekretninu i podneseš zahtev za stambeni kredit.

Naši kreditni savetnici su do sada realizovali preko 5.000 kredita tokom svoje karijere

5.000

Kredita

50.000.000 €

Vrednost obrađenih kredita

Šta ljudi misle o nama

Kada sam odlučio da uzmem stambeni kredit, ljubazni i profesionalni savetnici u Krediumu su bili tu da mi pomognu da odaberem najbolju ponudu za sebe, kao i da razumem celokupan proces dobijanja stambenog kredita. Veoma sam zadovoljan saradnjom sa bankom koju sam odabrao i lakoćom kojom sam došao do kredita. Uvek bih se ponovo odlučio za efikasan i profesionalan tim Krediuma

Nikola Bojanić

Direktor proizvodnje

Savetnica Jelena mi je pomogla da razumem šta je sve potrebno kako bih prošla kroz proces dobijanja kredita, šta od dokumentacije da prikupim itd., kao i da odaberem nabolju ponudu za sebe. Oduševljena sam uslugom koju Kredium nudi. Hvala što postojite!

Nikolina Zorić

Odlična komunikacija, rad i saradnja. Sve pohvale za ideju, realizaciju i savetnika Marka Matića.

Tanja Milojević

Account menadžer

Uz profesionalno i brzo angažovanje savetnici su uspeli ne samo da pronađu najpovoljniju ponudu kredita za mene, već i da mi daju precizne upute zbog kojih nije bilo potrebe za odlaskom u banku pre podnošenja zahteva i potpisivanja ugovora. Hvala!

Milica Jeremić

Projekt menadžer

Za Kredium sam saznao putem Internet pretraživača kada sam pre par meseci tražio najbolju ponudu za keš kredit. U datom momentu nisam imao dovoljno staža kod aktuelnog poslodavca ali mi je savetnik obećao da će me pozvati kada se uslovi ostvare i tako je i bilo. Želim da pohvalim njihovu profesionalnost, ljubaznost i tačnost u radu. Zahvaljujući njima, uspeo sam da realizujem najpovoljniji kredit za sebe u čemu su mi nesebično pomogli i ispratili ceo proces od početka do kraja.

Aleksandar Radić

IT Specialist

Kredium je više od pomoći i saradnje! Informacije koje su mi bile potrebne su pristigle u roku od manjem od 24h. Uštedeli su mi vreme koje bi trebalo odvojiti obilazeći banke i prikupljati ponude. Uz pomoć Krediuma, ne samo što sam dobila brze i tačne informacije sa najboljom ponudom kakva mi je trebala, nego sam sve vreme imala i konsultantsku podršku u svakom momentu dok sam nailazila i naprepreke u apliciranju za kredit. Zahvaljujem se celom timu, a posebno g-dinu Marku Matiću.

Jelena Simić

Danijela Djukić

Savetnik za kredite

066 / 6868 986

Broj telefonaWhatsappEmail
Savetnik za kredite Bojana

Bojana Šarović

Savetnik za kredite

066 / 6868 988

Broj telefonaWhatsappEmail