people are waving their hands

Kako menjamo svet nekretnina i stambenih kredita

Kupovina nekretnine uz pomoć stambenog kredita je prečica do sigurne i bezbrižne budućnosti. Nažalost, ovaj proces nije bezbolan s obzirom na činjenicu da prosečan kupac protraći do 5 dana svog života obilazeći banke i investitore, upoređujući ponude, kao i tumačeći zbunjujuće uslove.

Šta je Kredium?

Tradicionalni način dolaska do kredita pretvara jedan od najlepših životnih trenutaka u jako stresno i iscrpljujuće iskustvo. Prošavši kroz ovaj mukotrpan proces, u nama se javila jaka želja da onima u istoj situaciji pomognemo i značajno ubrzamo ceo postupak. Tako je nastao Kredium, prvi digitalni broker u Srbiji sa potpuno besplatnom uslugom. Zahvaljujući našoj ideji, od sada je moguće dobiti kredit u par koraka i to bez odlaska u banku!

Naš tim se sastoji od posvećenih stručnjaka koji rade sa ciljem lakšeg i bržeg dolaska do kredita. Želja nam je da idemo u korak s vremenom i da nove tehnologije iskoristimo tako da svima olakšamo ostvarenje najvažnijih ciljeva. Kredium nudi direktnu kominukaciju sa kreditnim savetnicima koji svoje ogromno iskustvo i znanje usmeravaju ka rešavanju vaših nedoumica i pružaju vam potpunu podršku sve do odobrenja kredita.

Šta je ono što nas izdvaja?


1. Veći broj banaka na jednom mestu

Kredium je prvi digitalni broker koji okuplja ponudu većeg broja banaka. Od sada je moguće dobiti ponude različitih banaka na jednom mestu. Ovo značajno pojednostavljuje proces dobijanja kredita s obzirom da više nema potrebe za obilaženjem banaka i čekanjem u redovima.

2. Nekretnine i krediti na jednom mestu

Naša ponuda objedinjuje kredite i nekretnine na jednom mestu. Želja nam je da olakšamo ceo proces i omogućimo korisnicima da na najbrži i najlakši način dođu do željenog kredita, kao i nekretnine. Takođe, moguće je prodati, izdati nekretninu ili pronaći idealan stan za izdavanje. Kombinovanje ovih usluga značajno ubrzava i pojednostavljuje komplikovane procese koji idu uz ostvarenje navažnijih životnih ciljeva.

Kako ti Kredium pomaže?

Brdo papira i šetnju od banke do banke zamenili smo jednostavnim koracima na našoj digitalnoj platformi. Digitalna usluga štedi mnogo novca i vremena, a pritom je dostupna svima. Dovoljno je samo da popunite upitnik kako bismo započeli proces pronalaženja idealne ponude u odnosu na vaše potrebe. Naši iskusni savetnici olakšavaju dolazak do kredita, stavljajući korisnika na prvo mesto, bilo da vam je potrebna pomoć oko nalaženja nekretnine ili pojašnjenje oko bankarskih uslova. Upoređujući ponude većeg broja banaka, naš iskusan tim brzo nalazi najpovoljniju – onu koja će vam pomoći da ostvarite snove.

Korišćenje naše platforme ima mnogo pogodnosti u odnosu na dosadašnji proces dobijanja kredita, s obzirom da pruža:
- besplatne savete naših eksperata za kredite
- proveru kreditne sposobnostiodabir najboljih ponuda prema tvojim potrebama
- podršku sve do realizacije kredita
- kalkulator stambenog kredita
- jednostavnu i veoma brzu uslugu

Pored stambenih kredita i pomoći u pronalasku nekretnina, takođe nudimo i pomoć oko specijalnih vrsta kredita kao što su:

- keš krediti
- krediti za dijasporu
- krediti za refinansiranje stambenih kredita
- krediti za izgradnju/adaptaciju

Ukoliko krećete u potragu za stanom ali ne znate koliki kredit možete da podignete, omogućili smo jednostavno utvrđivanje preliminarne kreditne sposobnosti. Naš kalkulator stambenog kredita omogućuje potpuno detaljan pregled celokupnog iznosa, kreiranje plana otplate, kao i simulaciju mesečnih prihoda ukoliko bi se nekretnina izdavala umesto da se u njoj živi. Pored toga, ova usluga nudi i prikaz vrednosti nekretnine u budućnosti, što je još jedna bitna stavka koja će vam pomoći da donesete konačnu odluku.

Ako želite da saznate više o svetu kredita i nekretnina, u svakom trenutku možete da posetite naš blog gde objavljujemo korisne informacije. Ova usluga je realizovana u obliku čitkih tekstova sa ciljem edukacije i širenja svesti o kreditnim procesima.

Međunarodna i lokalna priznanja

Naša ideja i potencijal u sferi unapređenja sveta nekretnina i kredita prepoznati su od međunarodnih i stranih fondova, a pritom su nam omogućili i učešće u internacionalnim konferencijama:

- GITEX Future Stars 2021 Dubai
GITEX je najbitniji tehnološki događaj u svetu koji okuplja globalne lidere visoko tehnološke industrije, startapove i inovatore koji menjaju svet. Naš tim je izborio plasman u polufinale ovog prestižnog skupa, o čemu više možeš pročitati ovde.

- The Annual Investment Meeting 2022
Kredium je među 5 odabranih startapa iz Srbije koji su pobedom na lokalnom takmičenju AIM Startup izborili učešče na prestižnom investicionom skupu AIM 2022 u okviru svetske izložbe Expo 2020 Dubai. Ovim smo dobili sjajne mogućnosti da uspostavimo nove kontakte, uvećamo vidljivost, otvorimo vrata novih tržišta i dođemo do novog kapitala, kao i da izborimo svoje mesto u završnici globalnog AIM Startup takmičenja i odmerimo snage sa startapima iz celog sveta.

- Katapult Akcelerator Program
Odabrani smo za učešće u prestižnom Katapult Akcelerator programu uz ostale inovativne startape iz Srbije. Ova fenomenalna prilika nam donosi mnogo pogodnosti i unapređuje Stručnjaci u oblasti savremenih tehnologija i inovacija podržaće naše umrežavanje sa potencijalnim investitorima, rast našeg tima, kao i izlazak na globalno tržište

- FLat6Labs Investicija
Naš rad je podržan od strane Flat6Labs, jednog od vodećih startup fondova. Prepoznavši potencijal naše platforme, Flat6Labs nam je dao podsticaj za dalji razvoj. Ova investicija je omogućila širenje na internacionalno tržište i podizanje Kredium platformi u SAD i Emiratima.

O prednostima naših usluga najbolje svedoče hiljade zadovoljnih korisnika Kredium platforme koji su svoj san ostvarili na najbrži i najjednostavniji način. Posvećenost i želja za napretkom omogućuju da zajedno stvaramo lepšu budućnost do koje ćemo doći bez poteškoća i skrivenih troškova, što je u skladu sa našom vizijom efikasnijeg i jednostavnijeg odobrenja kredita i dolaska do nekretnina. Popunite upitnik na našem sajtu ili nas kontaktirajte kako biste učinili prvi korak ka ispunjenju najveće životne želje i postali deo ideje koja se svakodnevno razvija u odnosu na vaše potrebe.

Sadržaj blogova ne predstavlja profesionalni savet. Blogovi pružaju sadržaj koji je namenjen u opšte informativne svrhe. Ukoliko želite da dobijete profesionalni savet, kreirajte nalog i kontaktirajte naše stručne savetnike.