A girl talking by cellphone.

Online pretraga nekretnina - 7 najboljih domaćih sajtova

Tržište nekretnina u Srbiji je doživelo veliku promenu u prethodne dve decenije, a agencije za nekretnine su se preorijentisale na digitalnu arenu. Sa tim u skladu one koje su to uradile među prvima postale su lideri na tržištu u oblasti online pretraga nekretnina. Kao i u drugim industrijama, i u ovoj oblasti nekadašnji lideri su zaostali u digitalizaciji, a agencije nastale upravo na internetu su preuzele dominaciju na tržištu. Online pretraživači svoju ponudu zasnivaju na saradnji sa privatnim licima i investitorima, baš kao tradicionalne agencije za nekretnine. Takođe, mnogi online pretraživači pružaju mogućnost da pronađete nekretnine putem mobilnih aplikacija, video, 3D tura i slično. U nastavku ćete videti uporedni pregled najpopularnijih sajtova za online pretragu nekretnina u Srbiji.

Nacionalni pretraživači

Kredium

Kredium logo

Kredium tim se konstantno trudi da omogući što bolje korisničko iskustvo i bude među najboljima olakšavajući dolazak do idealne nekretnine. Okuplja tim iskusnih savetnika koji posreduju u pregovorima i pružaju podršku od početka do kraja procesa. Kredium ima veliku ponudu novogradnje u Beogradu, na primorju i na planinama, kao i ponudu stanova za izdavanje u Beogradu. Platforma nudi video ture i 360° prikaz koji je moguće povezati sa VR uređajem, što podiže iskustvo pronalaženja nekretnine na viši nivo. Konstantno unapređenje usluga u skladu sa potrebama korisnika izdvaja Kredium od ostalih sajtova za pronalaženje nekretnina.

Nekretnine.rs

Nektretnine.rs logo

Nekretnine.rs su sa preko 60.000 oglasa najveći online oglašivač nekretnina u Srbiji. Sajt je počeo sa radom 2009. godine i u veoma kratkom vremenskom periodu je stigao do vodećeg mesta. Trenutno svakog meseca ima preko 450.000 posetilaca, što je i očekivano jer kao deo Ringier Axel Springer grupe dosta saobraćaja generiše preko medija iz iste grupacije, među kojima je i Blic.Nekretnine.rs se jednako bave zakupom i prometom nepokretnosti a omogućavaju postavljanje oglasa za fizička lica, agencije i investitore.

4zida

4 zida website logo

Portal za pretragu nekretnina 4zida.rs, je osnovan krajem 2011. godine, a 2016. godine je izvršena akvizicija od strane IT grupacije Infostud. Portal 4zida.rs predstavlja inovativan pretraživač. Kao posebnu pogodnost kojom se ističu imaju mogućnost postavljanja oglasa sa videom ili 3D turom objekta.

Halooglasi

Halo oglasi logo

Najtiražniji oglašivač na tržištu i sajt koji beleži preko 2.000.000 jedinstvenih posetilaca mesečno, predstavljaju najveću kupoprodajnu berzu u Srbiji. U poslednjih nekoliko godina ušao je tržište nekretnina i zahvaljujći kredibilitetu koji je stekao u drugim sferama ovaj sajt se lako probio među prvih 5 sajtova za pretragu nekretnina.

Roommateor

Roometeor logo
Roommateor je nastao sa idejom da korisnicima olakša pronalaženje cimera. Sajt se kasnije proširio na ponudu nekretnina i za kratko vreme postao jedan od najposećenijih portala ove vrste. Roommateor je jedinstven zbog aktuelnih tehničkih karakteristika na sajtu, kao što je PWA pristup aplikaciji.

Lokalni pretraživači

Niš Nekretnine

Nis Nekretnine logo

Niš Nekretnine je sajt koji plasira informacije o ponudi i potražnji nekretnina u Nišu i pruža široku lepezu servisa krajnjim korisnicima, a sve to u cilju informisanja, pomoći pri kupoprodaji nekretnina i razmeni iskustava među ljudima 

Nekretnine Novi Sad

NS group nekretnine logo

Pretraživač specijalizovan za Novi Sad, rade kao agencija za nekretnine koja nudi celokupnu uslugu, uključujući pravnu službu i agente.

Ukoliko Vam je potrebna pomoć oko pronalaženja idealne nekretnine, kontaktirajte nas kako biste dobili profesionalnu uslugu prilagođenu Vašim potrebama.

Sadržaj blogova ne predstavlja profesionalni savet. Blogovi pružaju sadržaj koji je namenjen u opšte informativne svrhe. Ukoliko želite da dobijete profesionalni savet, kreirajte nalog i kontaktirajte naše stručne savetnike.