Boka Place - Porto Montenegro

Boka Place - Porto Montenegro

Primorje

Search Map

Lista svih zgrada

https://www.kredium.rs/storage/property_complexes/interactive_maps/propertycomplex-3/Boka Place_6138b1b40b826_6278486f468db.jpg
video_surveillance Video nadzor
security Obezbeđenje
reception Recepcija
gym Teretana
private_yard Privatno dvorište
parking_area Parking prostor
rental_management Upravljanje iznajmljivanjem
shared_pool Zajednički bazen

Boka Place - Porto Montenegro

Boka Place je nova urbana četvrt u nautičkom naselju Porto Montenegro, kreirana na bazi wellness koncepta života. Četvrt čini selekcija odabranih, prostranih rezidencija sa puno prirodne svetlosti koja revitalizuje um, telo i dušu. Atraktivne radnje i kafići, fitness hotel, wellness centar i velike zelene površine gde se deca igraju, prijatelji sreću, i živi laka svakodnevica čine ovo idealnim mestom za novu zajednicu u nastajanju. 

 

Boka Place je u fazi izgradnje sa planiranim završetkom radova u 2023. godini. Nalazi se na prirodnom uzvišenju koje ima direktan pogled na obalu luksuznog nautičkog naselja Porto Montenegro i šarmantan Jadran.

 

Pored toga što je Boka Place idealno mesto za gastro i šoping iskustvo, kao i sadržajan aktivan dan, ovo je enklava internacionalne zajednice sa svih meridijana. Koncept fitness hotela i atraktivan trg sa alhemijom butika i galerija, sadrže sve divne detalje za lepotu svakodnevice bilo da si gost ili stanar.

U blizini

Lokacija