Beograd na vodi - BW Sensa
Beograd na vodi - BW Sensa
Beograd na vodi - BW Sensa
Beograd na vodi - BW Sensa

BW Sensa

Посмотри цену

Посмотри цену

Основная информация

Этаж: 8
Доступные структуры:

Двухкомнатная квартира

Трехкомнатная квартира

Четырехкомнатная квартира

Возврат НДС: Да
Отопление: Центральное отопление
Город: Beograd
Муниципалитет: Савский Венац
Срок строительства: Август 2025

Описание

BW Sensa se nalazi u okviru Elements kompleksa, u Park distriktu Beograda na vodi, duž nove saobraćajnice paralelne sa Savskom ulicom. Zgrada je pozicionirana u četvrtom redu od reke Save, u udobnom zagrljaju Savskog parka, pružajući nesvakidašnji ugođaj svojim stanarima.

 

Ovo je osmospratna zgrada sa 230 stambenih jedinica, od studija do stanova sa četiri spavaće sobe i penthouse stanovima na poslednjem, uvučenom spratu. U zavisnosti od pozicije unutar zgrade, iz stanova se pruža pogled na park ili na slikovito unutrašnje dvorište, dok je ograničen broj jedinica orijentisan ka zadivljujućoj panorami starog grada.

 

BW Sensa predstavlja mesto susreta životnog stila, kvalitetne gradnje i prvoklasne lokacije - sve najbolje od savremenog života u metropoli. Projektovana je kao stambena zgrada srednje visine, sa prodavnicama u prizemlju orijentisanim prema ulici, uz dva nivoa podzemne garaže. Iz zgrade se izlazi direktno u zajedničko živopisno dvorište sa igralištem i prostorom za relaksaciju, što je izuzetna privilegija u gradskim uslovima života. 

Удобства

security Охрана
parking_area Парковочное место
video_surveillance Видеонаблюдение
green_surface Зеленая зона

Местонахождение