Beograd na vodi - BW Iris
Beograd na vodi - BW Iris
Beograd na vodi - BW Iris
Beograd na vodi - BW Iris
Beograd na vodi - BW Iris
Beograd na vodi - BW Iris
Beograd na vodi - BW Iris

BW Iris

Основная информация

Этаж: 18
Возврат НДС: Да
Отопление: Центральное отопление
Город: Beograd
Муниципалитет: Савский Венац
Улица и номер: Bulevar Vudroa Vilsona
Срок строительства: Август 2026

Описание

BW Iris predstavlja jedinstveno okruženje za zdrav i aktivan porodični stil života. U savršeno uređenom dvorištu dominira BW Apollo, savremeni sportski centar sa zatvorenim bazenom, modernom teretanom, spa centrom, kafićem i specijalnim programima za decu.

 

Stambena zgrada BW Iris ima 18 spratova i 219 stanova – od studija do onih sa četiri spavaće sobe. U zavisnosti od orijentacije, stanovi gledaju na reku, uređeno unutrašnje dvorište ili panoramu grada. Spoljašnjost BW Iris je jednostavna, moderna i urbana, a sastoji se od tri kaskadna bloka različitih visina.

 

Na ulazu u BW Iris nalazi se lobi sa recepcijom i obezeđenjem, odvojenim prostorom za prijem pošte, kao i pet station. Svi stanovi imaju terasu i kuhinju otvorenog plana, kao i velike prozore koji propuštaju obilje dnevne svetlosti. U podzemnoj garaži nalazi se i prostor za parkiranje bicikala, a uređeno dvorište obuhvata prostor za relaksaciju, kao i dečije igralište. Prodavnice i kafići su na podijumu i omogućavaju stanarima da nadomak praga imaju sve što im je neophodno u toku dana. 

Удобства

security Охрана
reception Ресепшн
video_surveillance Видеонаблюдение
green_surface Зеленая зона

Местонахождение

Варианты оплаты

Местоположение

Похожие недвижимости