Kosmajski vrtovi

Kosmajski vrtovi

Planine

Search Map

Lista svih zgrada

https://www.kredium.rs/storage/property_complexes/interactive_maps/propertycomplex-12/BG image (1)_624c29f6cbc9e.png
video_surveillance Video nadzor
security Obezbeđenje
green_surface Zelena površina
parking_area Parking prostor

Kosmajski vrtovi

Na obroncima Kosmaja, na svega 30 minuta vožnje od Beograda, nudimo potpuno nov koncept stanovanja. Zdrav način života kome svi težimo, pronaći ćete upravo u Kosmajskim vrtovima! Ova lokacija objedinjuje udobnost i sigurnost blizine grada, kao i uživanje u svežini planinskog ambijenta. 

 

Kompleks Kosmajski vrtovi obuhvata 38 individualnih stambenih objekata namenjenih porodičnom stanovanju u potpuno prirodnom okruženju bukove, hrastove i četinarske šume ove pitome planine, na svega 50km od Beograda. 

 

Modernim dizajnom, dobrom organizacijom prostora i maksimalnim iskorišćenjem povoljne insolacije, stvoren je osvetljen i fluidan stambeni prostor značajnog volumena, smirenog, svedenog izgleda

 

Ove karaktersitike uz izbor savremenih visokokvalitetnih materijala daju objektima autentičnu notu, udobnost i potrebnu funkcionalnost, dokazujući da vrednost objekta na specifičnoj lokaciji ne mora da se zasniva na bezuslovnom poštovanju principa tradicionalnog graditeljstva. Kompleks predstavlja zajednicu zatvorenog tipa sa kontrolisanim pristupom, video nadzorom i obezbeđenjem. 

U blizini

Lokacija